Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

DOLOMITI – AKTIVNO DOŽIVETJE

0
Aktivno doživetje! RAZPRODANO
Od149 €
Aktivno doživetje! RAZPRODANO
Od149 €
Potovanja še ni možno rezervirati.

Nadaljujte z rezervacijo

Shrani na seznam želja

Za dodajanje programa na seznam želja, potrebujete račun

3448

Potovanje
je odlično
darilo!


Prelistajte
katalog
doživetij!

2 dni
Odhodi: 26.8.2023 - 27.8.2023
Max potnikov: 40

 

Čas v destinaciji

Vreme

Cortina d'Ampezzo
14°
Partly Cloudy

Valuta

Cene in termini

Cene in termini

Termin Št. oseb Cena Sklic
26.8.2023 – 27.8.2023  45 oseb RAZPRODANO 2322
26.8.2023 – 27.8.2023 35 oseb RAZPRODANO 2322
26.8.2023 – 27.8.2023 25 oseb RAZPRODANO 2322

Za zgodnjo prijavo do 15. februarja vam agencija Aritours PODARJA zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini!

V ceno je vključeno

  • avtobusni prevoz po programu, cestnine, parkirnine in predornine, pristojbina za vožnjo po gorski cesti, 1 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (dvoposteljne sobe, TWC), strokovno vodstvo, organizacija in izvedba aktivnega doživetja, nezgodno zavarovanje in DDV.

Možna doplačila

  • enoposteljna soba 20 EUR, kabinska žičnica na Piz Boe 20 EUR, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini: 6,40 EUR (za osebe starejše nad 75 let 9,60 EUR).

Prijavnina

  • 18 EUR na pogodbo.

Način plačila:

  • 50 EUR ob prijavi, možnost odplačevanja na obroke brez obresti.

Odstopnina

  • 5% od vrednosti potovanja (v primeru dokumentirane višje sile).

Dovoljujemo si možnost manjših sprememb programa, vendar ne v škodo njegove vsebine. Pridržujemo si pravico do zvišanja cene, če pride do spremembe v cenah prevozov ali hotelsko gostinskih storitev ali potovanje odpovedati v primeru višje sile ali premajhnega števila prijavljenih.

Program

1. dan: Slovenija – Toblach – jezero Misurina – prelaz Tre Croci – Cortina d'Ampezzo

Odhod avtobusa iz dogovorjenih krajev v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja skozi Karavanški predor v Avstrijo ter mimo Beljaka in Lienza naprej v Italijo. Po Pustriški dolini nas pot pripelje v privlačno južnotirolsko vasico TOBLACH/DOBBIACO. Krajši postanek za ogled imenitne baročne cerkve, za kavico in že smo na poti v DOLOMITE. Naravne lepote in neverjetni razgledi ki jih ponuja ta gorski masiv so tako impresivni, da so uvrščeni na seznam Unescove svetovne dediščine. Gorska cesta nas pripelje do slikovitega jezera MISURINA, skritega v zavetju okoliških gora. Med hojo okoli tega prekrasnega jezera uživamo v neokrnjeni naravi in pogledu na gorski masiv Tre Cime, ki velja za srce Dolomitov. Sledi vzpon na prvi večji prelaz na naši poti – TRE CROCI. Namestitev v hotelu. Preostanek dneva lahko izkoristite za samostojen pohod v okolici. Vsi ostali pa se ob dogovorjeni uri z avtobusom spustimo v dolino do znanega zimskega središča CORTINA D’AMPEZZO. Prosto za samostojno raziskovanje mondenega mesta ter večerjo v lastni režiji v kateri izmed mnogih restvracij. Povratek v hotel in nočitev.

2. dan:Cortina d'Ampezzo – prelaz Falzarego – Arabba – prelaz Pordoi – Slovenija

Dan, ki je pred nami bo poln lepih doživetij in dih jemajočih pogledov na alpski svet. Po zajtrku nas najprej čaka vzpon na prelaz FALZAREGO, ki se nahaja na višini nad 2000 m. Postanek za Postanek za fotografiranje  in sprehod ob izjemnih pogledih na čudovito kuliso Tofane in “petih prstov” (Chinque Torri). Nad prelazom je na gori Lagazuoi muzej na prostem, ki je pomnik težkih spopadov, ki so se odvijali v okoliških gorah med prvo svetovno vojno. Spust v zimski smučarski center ARABBA, kjer si »napolnimo želodčke«. Zapeljemo se še na zadnji visoki prelaz – PASSO PORDOI in od tukaj z gondolsko žičnico na Piz Boe na višino 2.950 m. Ponudi se nam izjemen pogled na okoliške vrhove kot so: Marmolada, Civetta, Monte Pelmo, … Po spustu v dolino nam preostane le še vožnja mimo Belluna in Gorice v kraje odhoda, kamor se vrnemo v nočnih urah.

Program je kombinacija avtobusnega prevoza po prekrasnem gorskem svetu s čudovitimi panoramami ter lažjega pohodništva.

Zemljevid romanja

Fotogalerija
Video
To ponudbo si trenutno ogleduje toliko obiskovalcev: 1