DOLOMITI – AKTIVNO DOŽIVETJE

(1 mnenj)
Aktivno doživetje!
Od149 €
Aktivno doživetje!
Od149 €
24. avgusta, 2024
* Prosimo, izberite vsa obvezna polja za nadaljevanje na naslednji korak.

Nadaljujte z rezervacijo

Shrani na seznam želja

Za dodajanje programa na seznam želja, potrebujete račun

4536

Potovanje
je odlično
darilo!


Prelistajte
katalog
doživetij!

2 dni
Odhodi: 24.8.2024 - 25.8.2024
Max potnikov: 40

 

Čas v destinaciji

Vreme

Valuta

Cene in termini

Cene in termini

Termin Št. oseb Cena Sklic
24.8.2024 – 25.8.2024 35 oseb 189 € 2420
24.8.2024 – 25.8.2024 25 oseb 229 € 2420

Za zgodnjo prijavo do 31. januarja vam agencija Aritours PODARJA zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini!

V ceno je vključeno

  • avtobusni prevoz po programu, cestnine, parkirnine in predornine, pristojbina za vožnjo po gorski cesti, 1 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (dvoposteljne sobe, TWC), strokovno vodstvo, organizacija in izvedba aktivnega doživetja, nezgodno zavarovanje in DDV.

Možna doplačila

  • enoposteljna soba 30 EUR, kabinska žičnica na Piz Boe 25 EUR, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini: 6,40 EUR (za osebe starejše nad 75 let 9,60 EUR).

Prijavnina

  • 18 EUR na pogodbo.

Način plačila:

  • 50 EUR ob prijavi, možnost odplačevanja na obroke brez obresti.

Odstopnina

  • 5% od vrednosti potovanja (v primeru dokumentirane višje sile).

Dovoljujemo si možnost manjših sprememb programa, vendar ne v škodo njegove vsebine. Pridržujemo si pravico do zvišanja cene, če pride do spremembe v cenah prevozov ali hotelsko gostinskih storitev ali potovanje odpovedati v primeru višje sile ali premajhnega števila prijavljenih.

Program

1. dan: Slovenija – jezero Misurina – prelaz Tre Croci – Cortina d'Ampezzo

Odhod avtobusa iz dogovorjenih krajev v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja skozi Karavanški predor v Avstrijo ter mimo Beljaka in Lienza naprej v Italijo. Po Pustriški dolini nas pot vodi v DOLOMITE. Naravne lepote in neverjetni razgledi, ki jih ponuja ta gorski masiv, so tako impresivni, da so uvrščeni na seznam Unescove svetovne dediščine. Gorska cesta nas pripelje do slikovitega jezera MISURINA, skritega v zavetju okoliških gora. Med hojo okoli tega prekrasnega jezera uživamo v neokrnjeni naravi in pogledu na gorski masiv Tre Cime, ki velja za srce Dolomitov. Sledi vzpon na prvi večji prelaz na naši poti – TRE CROCI. Namestitev v hotelu. Preostanek dneva lahko izkoristite za samostojen pohod v okolici. Ob dogovorjeni uri se z avtobusom spustimo v dolino do znanega zimskega središča CORTINA D’AMPEZZO. Prosto za samostojno raziskovanje mondenega mesta ter večerjo v lastni režiji v kateri izmed mnogih restvracij. Povratek v hotel in nočitev.

2. dan:Cortina d'Ampezzo – prelaz Falzarego – Arabba – prelaz Pordoi – Slovenija

Dan, ki je pred nami, bo poln lepih doživetij in dih jemajočih pogledov na alpski svet. Po zajtrku nas najprej čaka vzpon na prelaz FALZAREGO, ki se nahaja na višini nad 2000 m. Postanek za fotografiranje in sprehod ob izjemnih pogledih na čudovito kuliso Tofane in “petih prstov” (Chinque Torri). Nad prelazom je na gori Lagazuoi muzej na prostem, ki je pomnik težkih spopadov, ki so se odvijali v okoliških gorah med prvo svetovno vojno. Spust v zimski smučarski center ARABBA, kjer si »napolnimo želodčke«. Zapeljemo se še na zadnji visoki prelaz – PASSO PORDOI in od tukaj z gondolsko žičnico na Piz Boe na višino 2.950 m (doplačilo). Ponudi se nam izjemen pogled na okoliške vrhove kot so: Marmolada, Civetta, Monte Pelmo, … Po spustu v dolino nam preostane le še vožnja mimo Belluna in Gorice v kraje odhoda, kamor se vrnemo v nočnih urah.

Program je kombinacija avtobusnega prevoza po prekrasnem gorskem svetu s čudovitimi panoramami ter lažjega pohodništva.

Zemljevid romanja

Fotogalerija
Video
1 mnenj
Uredi po:OcenaDatum

Andreja in Jožica Dermol

Couple Traveller

Dragi Aritoursovci! Kot vedno tudi tokrat, ko sva spet z vami, odhajava domov obogateni z novimi doživetji, novimi prijatelji in z lepimi občutki. Hvala za vašo domačnost, lepo pripravljen program in duhovno noto. Tokrat iz Dolomitov, že naslednjič pa z vami na jesenskih počitnicah. Hvala za vaš trud in ob obletnici obilo blagoslovov.

20. decembra, 2023
To ponudbo si trenutno ogleduje toliko obiskovalcev: 1