Vedno z Vami in za Vas!

Aritours

Družinsko podjetje

Zgodbo uspešnega družinskega podjetja sta začela pisati leta 1993 Slavica in Ciril Arih. S svojim znanjem, strokovnostjo in izkušnjami sta postavila trdne temelje podjetju, ki je danes največji organizator romanj v Sloveniji. Podjetje je specializirano za pripravo in izvedbo potovanj, romanj in izletov za skupine ter potovanja po meri. Od leta 2007 v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije razvijamo čebelarski turizem oz. apiturizem. Pod blagovno znamko ApiRoutes tržimo potovanja in izobraževanja vezana na človeka in njegove vrednote, naravo in čebele. Smo pooblaščeni organizator čebelarskih izletov in potovanj po Sloveniji.

POTOVANJA PO MERI           ZA MLADE              ROMANJA              POTOVANJA           POSLOVNI DOGODEK

Poslanstvo

Dobro se vrača z dobrim. Poslanstvo Aritoursa je ustvarjati doživetja, ki človeka bogatijo, izobražujejo, hrabrijo, opogumljajo, navdihujejo, potolažijo, sprostijo predvsem pa pustijo tiste občutke, ki pišejo najlepše spomine v srce posameznika.

Zaupanja vredna agencija

Kar obljubimo izpolnimo. Za svojimi storitvami stojimo že skoraj 30 let. Bonitetna izvrstnost dokazuje dobro in uspešno poslovanje podjetja skozi vsa leta delovanja.

Osebni pristop

Vsa leta poslovanja ostaja prioriteta osebni pristop pri delu z našimi strankami. Tako lahko prisluhnimo vašim željam in izpolnjujemo vaša pričakovanja.

Kakovost in Strokovnost

Kakovost in strokovnost se kažeta že pri samem načrtovanju poti. Vsi naši programi so avtorsko delo, pripravljeni na podlagi lastnih znanj in izkušenj ter optimizirani glede na potrebe in pričakovanja ciljne skupine. Odlično pripravljeni in časovno zastavljeni programi so predpogoj za brezhibno izvedbo doživetij.

Strokovni vodniki pa so tisti, ki dajo »piko na i« našim potovanjem. Za zagotavljanje strokovnosti na različnih področjih vključujemo v naš delovni krog številne zunanje sodelavce: duhovnike, umetnostne zgodovinarje, likovne kritike, bibliciste, slaviste, sociologe, geografe, botanike,…

Svetovanje

Z vami in za vas. Velik poudarek pri delu z našimi strankami in naročniki namenjamo prav svetovanju. Na tak način vas opremimo z vsemi potrebnimi informacijami in s tem podpremo ter olajšamo odločitev posameznika ali skupine o izbiri destinacije, storitev, vodnikov..

Prijateljske vezi

Potovanja bogatijo, navdihujejo, izobražujejo, povezujejo. Prijateljske vezi so sinonim za VELIKO ARITOURSOVO DRUŽINO. Topel stisk roke, prijateljski objem, prijazna beseda, dobra volja so stalnica naših skupnih poteh. In to je dodana vrednost.

 

Vizitka

Aritours d.o.o.
Slomškov trg 7
2000 Maribor, Slovenija

e-pošta: info@aritours.si

Delovni čas: od ponedeljka do petka med 10.00 in 15.00