Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

Potovanja po meri

Raziskujte sami in brez skrbi, saj Aritours za rezervacije in organizacijo poskrbi! #ARITOURSOVA ASISTENCA

Želite odpotovati sami, z družino, svojo družbo pa potrebujte pomoč pri organizaciji? Želite odpotovati v točno določenem datumu in se ne želite priključiti večji skupini, nimate pa časa z vsem potrebnim načrtovanjem in organizacijo? Za to smo tukaj mi, s skorajda 30. letnimi izkušnjami!
Potrebujete pomoč le pri rezervaciji letalskih kart, prevozov, namestitev ? Lahko pa za vas uredimo tudi vse ostalo: lokalna doživetja, dobro restavracijo, vinsko klet , … ali pa vas samo opozorimo na skrite kotičke, ki jih po navadi poznajo le domačini …
»ARITOURSOVA ASISTENCA« vam pred odhodom zagotavlja vaš osebni potovalni načrt z vsemi napotki in praktičnimi informacijami ter nasveti, na sami poti pa pomoč pri morebitnih težavah.

POŠLJITE NAM VAŠE ŽELJE IN PRIPRAVILI VAM BOMO ENKRATNO DOŽIVETJE PO VAŠI MERI!

    NOVO!

    DANSKA IN SEVERNA NEMČIJA

    Availability : 05.07.2023 – 13.07.2023
    Danska, očarljiva skandinavska dežela vikingov in lego kock
    Potujte že od1.150 €