Mnenja naših potnikov

Vaše mnenje šteje

Hvaležni vam bomo za oddano mnenje

  Mnenja naših potnikov

  Naj bo vernik mlad ali star, vsak ima agencijo Aritours rad. Vse najboljše vsem na agenciji Aritours ob vaši 30. obletnici. Vse lepo in le korajžno naprej. Bogu hvala za vse! 

  Vesna Matjašič

  Agenciji Aritours ob njenem 30. jubileju iskreno čestitava. Z vami sva že nekajkrat potovala. Vedno ste dokazali, da svoje delo profesionalno opravljate in poskrbite  za nepozabno doživetje. Vedno naju napolnite tudi z duhovno bogatimi vsebinami. Hvala vam. Zagotovo bova še potovala z vami. Vse dobro na vaši nadaljnji poti. 

  Anton in Darja Hanželič

  Top agencija…

  S hčerko sva prvič potovali z vami v Medžugorje… nepozabno… in ob prvi priliki ponoviva… Hvala Meliti za čudovito vodenje in obema župnikoma, ki sta nas spremljala, za vso duhovno podporo… Priporočam vas vsakemu, ki me vpraša s katero agencijo sva šli… Hvala vam iz vsega srca…

  Suzana in Ana

  Rada bi sem vam iskreno zahvalila za vašo pomoč v kateri sem se znašla zaradi lastne napake (s seboj sem vzela pretečen potni list). Duhovni vodja in vodnica sta se izjemno potrudila, da sem lahko prišla domov še isti dan. Kljub temu, da je bila nedelja, ste se angažirali in poskušali urediti stvari tako, da bi prišla za vami že naslednji dan. Res najlepša hvala celotni ekipi za prijaznost in trud, toplo priporočam vsem. Tudi sama sem se že prijavila na naslednji izlet.

  Marjanca Mandeljc

  Marjanca Mandeljc

  Župnik Tone, naš gospod,
  oznanil je, da bomo šli na pot.
  Po lepi modri Donavi
  z župnijo bomo romali.

  Prijavila sva se takoj,
  čeprav še nisva v pokoj’.
  Proste dni sva si zborila,
  da doživetja z vami bi delila.

  Videli smo opatije,
  gledali, kje Donava se vije.
  Pili smo sadove trte,
  v Tullnu obiskali vrte.

  Izvedeli smo res veliko,
  Dominikino znanje je res za odliko.
  Še bova z vami potovala,
  za vse vam res iskrena hvala.

  Nataša in Tone

  Nataša in Tone

  Na romanju sem prvič. Enkratna, čudovita in neponovljiva izkušnja. Napolnjena z hvaležnostjo in ljubeznijo. Krasna družba, ki se povezuje v celoto. Vsak s svojimi izkušnjami, katere dopolnjujejo drug drugega. In seveda odlično vodenje gospe Dominike. Njeno vodenje, katere besede so strokovne, polne znanja in izkušenj. Njene besede pobožajo dušo. Ter župnik Pepi, ki podaja božje besede v vaša ušesa. Zagotovo se še vidimo! 

  ga. Založnik

  Romanja in izleti nam širijo obzorja, odkrivajo kulturno in naravno dediščino različnih krajev, nas povezujejo in navezujejo nova prijateljstva. Pohvala in zahvala vsem vodnikom, šoferjem in organizatorjem. Vse dobro še naprej! 

  Bogo in Irena Jelenc

  Agencija Aritours vredna je zaupanja. Za svoje romarje lepo poskrbi! S seboj prinesite samo dobro voljo. Za vse ostalo poskrbi Aritours. 

  ga. Margareta
  Začeli smo pri Mariji (Čenstohova) in z njeno pomočjo nadaljevali pri njenih častilcih: Faustini Kowalski, Janezu Pavlu II. in Edith Stein. Obogateni z njihovim zgledom in njihovo pomočjo se vračamo v lepši vsakdan.
  Jože Vinkovič