Poslovni dogodki

Največja vrednost podjetja so zaposleni. K uspešnosti in dobremu poslovanju podjetja prispeva vrhunski vodja, direktor, vodstvo in profesionalen team. Da vsak posameznik kar se da najbolje prispeva k rasti in uspešnosti podjetja je pomembno, da čuti, da je del podjetja in njegove zgodbe. Podjetja se nenehno razvijajo, rastejo, spreminjajo in tako je tudi z zaposlenimi. Vsi potrebujemo spremembe, izobraževanja, sprostitev, odklop, da bi dosegali maksimalne rezultate na poslovnem področju.

Vsako uspešno vodstvo se zaveda, da je profesionalen kader in ciljno usmerjeno vlaganje v razvoj svojih zaposlenih ključ do dobrega poslovanja. Talentirani posamezniki si namreč želijo delati za podjetje, ki ceni posameznikov talent, prepozna njegove kreposti ter prednosti in investira v razvoj njihovih sposobnosti, znanja.

Vsako podjetje, ki je usmerjeno v razvoj in smelo načrtuje prihodnost, povezuje zadovoljstvo zaposlenih, odličnost storitev, edinstvenost ponudbe ter neguje zaupanja vredne odnose s svojimi strankami ter poslovnimi partnerji.

Aritours je lahko vaš partner za organizacijo in izvedbo poslovnih dogodkov, če:
• Želite organizirati potovanje, izlet ali strokovno ekskurzijo.
• Iščete izobraževanje za svoje zaposlene izven vaših poslovnih prostorov, ki bo kombinacija izobraževanja in neformalnega druženja.
• Iščete inovativno idejo za vaš dogodek s katerim želite presenetiti svoje poslovne partnerje
• Iščete idejo za neformalno druženje za svoje poslovne partnerje, zaposlene, stranke, ..

Podjetje mora delati tisto kar je njegovo poslanstvo in v čemer je dobro. Ostalo naj prepustijo drugim strokovnjakom. V Aritours v sodelovanju s strokovnjaki s področja coachinga, trenerstva pripravljamo team buildinge, izobraževanja, poslovna srečanja, ki so ciljno usmerjeni glede na potrebe posameznih naročnikov.

Za več informacij nas pokličite na tel. Št 02 25 21 619 ali pišite na info@aritours.si in se dogovorite za sestanek.