Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

Romanja po meri

Raziskujte sami in brez skrbi, saj Aritours za rezervacije in organizacijo poskrbi! #ARITOURSOVA ASISTENCA

Želite odpotovati sami, z družino, svojo družbo pa potrebujte pomoč pri organizaciji? Želite odpotovati v točno določenem datumu in se ne želite priključiti večji skupini, nimate pa časa z vsem potrebnim načrtovanjem in organizacijo? Za to smo tukaj mi, s skorajda 30. letnimi izkušnjami!
Potrebujete pomoč le pri rezervaciji letalskih kart, prevozov, namestitev ? Lahko pa za vas uredimo tudi vse ostalo: lokalna doživetja, dobro restavracijo, vinsko klet , … ali pa vas samo opozorimo na skrite kotičke, ki jih po navadi poznajo le domačini …
»ARITOURSOVA ASISTENCA« vam pred odhodom zagotavlja vaš osebni potovalni načrt z vsemi napotki in praktičnimi informacijami ter nasveti, na sami poti pa pomoč pri morebitnih težavah.

POŠLJITE NAM VAŠE ŽELJE IN PRIPRAVILI VAM BOMO ENKRATNO DOŽIVETJE PO VAŠI MERI!