Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

FRANCIJA

NOVO!
Od575 €
NOVO!
Od575 €
Potovanja še ni možno rezervirati.

Nadaljujte z rezervacijo

Shrani na seznam želja

Za dodajanje programa na seznam želja, potrebujete račun

2863

Potovanje
je odlično
darilo!


Prelistajte
katalog
doživetij!

5 dni
Odhodi: 22.08.2023 – 26.08.2023
PAris, Nevers, Annecy, Ars-sur-Formans, Metz, Cluny
Max potnikov: 45
PARIZ – Rue du Bac – grob sv. Katarine Labouré, ARS SUR FORMANS – arški župnik sv. Janez Maria Vianney, PARAY-LE-MONIAL – romarsko središče častilcev Srca Jezusovega, NEVERS – grob sv. Bernardke lurške, METZ – znamenita katedrala sv. Štefana

Čas v destinaciji

Valuta

Cene in termini

Termin Št. oseb Cena Sklic
22.08.2023 – 26.08.2023 45 oseb 575 € 23051

V ceno je vključeno

  • avtobusni prevoz po programu, 4 polpenzioni v hotelu 3* (dvoposteljne sobe, TWC), turistične takse v hotelih, vse cestnine in parkirnine, vinjeta v Parizu, vozovnice za metro, potrebne za izvedbo programa, prispevek za romarje v Neversu, duhovno in strokovno vodstvo, organizacija in izvedba romanja, nezgodno zavarovanje in DDV.

Možna doplačila

  • enoposteljna soba 170 EUR

Prijavnina

  • 18 EUR na pogodbo, ne glede na število oseb

Način plačila:

  • 100 EUR ob prijavi, možnost odplačevanja na obroke brez obresti.

Odstopnina

  • 5% od cene potovanja (v primeru dokumentirane višje sile).

Dovoljujemo si možnost manjših sprememb programa, vendar ne v škodo njegove vsebine. Pridržujemo si pravico do zvišanja cene, če pride do spremembe v cenah prevozov ali hotelsko gostinskih storitev ali potovanje odpovedati v primeru višje sile ali premajhnega števila prijavljenih.

 

Program

1. dan: Slovenija – Ars-sur-Formans

Odhod avtobusa ob 4. uri zjutraj izpred cerkve Srca Jezusovega na Taboru v Ljubljani. Vožnja čez Italijo v Francijo v vasico ARS-SUR-FORMANS. Sveta maša na grobu arškega župnika sv. Janeza Marije Vianneya, ogled župnišča, podzemne bazilike in kapele »srca«. Večerja in nočitev.

2. dan:Cluny – Paray-le-Monial – Nevers

Zajtrk. Nadaljevanje poti v Burgundijo. Ustavimo se v mestecu CLUNY. Clunyjska opatija je v srednjem veku veljala za središče krščanskega sveta. Ogled ostankov opatijske cerkve, ki je v tistem času veljala za največjo na svetu. Naslednji postanek je namenjen obisku znanega romarskega središča PARAY-LE-MONIAL, kjer je v samostanu živela in tudi umrla sv. Marjeta Marija Alacoque. V kapeli »obiskanja«, kjer je njen grob, je doživela več razodetij Jezusovega Srca. Sveta maša. Vožnja v mesto NEVERS. V tamkajšnjem samostanu St. Gildard je umrla sv. Bernardka Soubirous, Marijina izvoljenka iz Lurda. Njeno nestrohnjeno telo počiva v zlatem steklenem sarkofagu samostanske cerkve. Po priložnostni pobožnosti si ogledamo še Bernardkin muzej. Večerja in nočitev.

3. dan:Nevers – Pariz

Zajtrk. Vožnja v prestolnico PARIZ. Najprej se ustavimo v Rue du Bac, kjer je matična hiša Hčera krščanske ljubezni. V kapeli »čudodelne svetinje« je sv. Katarina Labouré doživela več skrivnostnih srečanj z Devico Marijo. Po njenem naročilu je dala izdelati čudodelno svetinjo, ki je potrdila skrivnost Marijinega brezmadežnega spočetja. Ob njenem grobu imamo sveto mašo. Preostanek popoldneva izkoristimo za avtobusni ogled najpomembnejših znamenitosti mesta. Večerja in nočitev.

4. dan: Pariz

Po zajtrku se odpeljemo do samostana in cerkve sv. Vincencija Pavelskega, ustanovitelja Misijonske družbe lazaristov in soustanovitelja Hčera krščanske ljubezni. Po sveti maši ob svetnikovem grobu se odpravimo v živahno Latinsko četrt in na Montmartre, grič mučencev. Obiščemo tudi romarsko baziliko Sacre Coeur. Večerja in nočitev.

5. dan:Pariz – Metz – Slovenija

Po zajtrku vožnja do METZA, glavnega mesta pokrajine Lorene. V veličastni gotski katedrali sv. Štefana, ki jo krasijo čudoviti barvni vitraji, imamo zadnjo sveto mašo. Mimo Stuttgarta, Münchna in Salzburga se vrnemo domov v zgodnjih jutranjih urah 6. dne romanja.

Prebrskajte naš katalog
Zemljevid romanja

Fotogalerija
To ponudbo si trenutno ogleduje toliko obiskovalcev: 1