Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

30 ZGODB ZA 30 LET – NAGRADNA IGRA

ŽELITE BREZPLAČNO NA ROMANJE V LURD?

Neverjetno koliko vtisov in spominov se je nabralo v 30 letih organizacije romanj in potovanj. Verjamemo, da ima vsak izmed vas kak poseben spomin.

30 zgodb za 30 let je rojstnodnevna serija spominov, potopisov, prazničnih poslanic in vtisov izpod peresa/tipkovnice 30 različnih piscev. Želeli bi, da je med temi zgodbami tudi vaša. Za to smo pripravili nagradno igro. Pošljite nam kakšno anekdtoto, potopis, razmišljanje, morda kaj romanja pomenijo vam?

Prispevek poljubne dolžine pošljite do 1. avgusta na naslov Aritours, Slomškov trg 7, 2000 Maribor ali na elektronski naslov info@aritours.si
Najboljše zgodbe bomo prebrali na rojstnodnevnem praznovanju v Stični, najboljšo pa nagradili z zahvalnim romanjem za eno osebo v Lurd.