Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

LURD z letalom

USPEŠNICA
Od529 €
USPEŠNICA
Od529 €
* Prosimo, izberite vsa obvezna polja za nadaljevanje na naslednji korak.

Nadaljujte z rezervacijo

Shrani na seznam želja

Za dodajanje programa na seznam želja, potrebujete račun

2415

Potovanje
je odlično
darilo!


Prelistajte
katalog
doživetij!

3 dni
Odhodi: 11.04.2023 – 13.04.2023
Max potnikov: 40
Vabimo vas na romanje v LURD z letalom

 

Čas v destinaciji

Valuta

Cene in termini

Termin Št. oseb Cena Sklic
11.04.2023 – 13.04.2023 35 oseb 529 € 23071
10.10.2023 – 12.10.2023 35 oseb 529 € 23071

V ceno je vključeno

  • letalski prevoz z nizkocenovnim letalskim prevoznikom z vključeno osebno prtljago (nahrbtnik ali torba 40x20x25cm), letališke in varnostne pristojbine, avtobusni transferji po programu, cestnine in parkirnine, 1 polni in 1 pol penzion v Lurdu v hotelu 3*/4* v bližini lurške votline (dvoposteljne sobe, TWC), prispevek za romarje v Lurdu, duhovno in strokovno vodstvo, organizacija in izvedba romanja, nezgodno zavarovanje in DDV.

Možna doplačila

  • enoposteljna soba 60 EUR, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini: 6,40 EUR (za osebe starejše nad 75 let 9,60 EUR), prtljaga 50 EUR (kovček do 10 kg).

Prijavnina

  • 18 EUR na pogodbo, ne glede na število oseb

Način plačila:

  • 200 EUR ob prijavi, možnost odplačevanja na obroke brez obresti.

Odstopnina

  • 5% od vrednosti potovanja (v primeru dokumentirane višje sile).

Letalski prevoznik si pridržuje pravico do spremembe ure poleta. Letališke pristojbine so v pristojnosti odločitve letalskega prevoznika in letališč in odvisne od povišanja varnostnih pristojbin ter pod vplivom podražitve goriva. Točen znesek je znan na dan izdaje letalskih kart, zato se končna cena aranžmaja pred odhodom lahko spremeni.

Dovoljujemo si možnost manjših sprememb programa, vendar ne v škodo njegove vsebine. Pridržujemo si pravico do zvišanja cene, če pride do spremembe v cenah prevozov ali hotelsko gostinskih storitev ali potovanje odpovedati v primeru višje sile ali premajhnega števila prijavljenih.

 

Program

1. dan: Slovenija – Lurd

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz dogovorjenih krajev do letališča v Benetkah ter polet v Lurd. Po pristanku transfer z avtobusom od letališča do mesta. Popoldne izkoristimo za ogled Marijinega svetišča, lurške votline ter trg Esplanade z Marijinim kipom. Večerja v hotelu. Po želji se lahko že prvi dan odpravite na večerno procesijo. Nočitev.

2. dan:Lurd

Po zajtrku se udeležimo »maše narodov« v veličastni Pijevi podzemni baziliki, ki sprejme kar petindvajset tisoč vernikov. Dopoldne obiščemo še Bernardkino rojstno hišo in nekdanjo mestno ječo »cachot«; po kosilu pa opravimo še križev pot. Prosto do večerje za samostojno raziskovanje, osebne pobožnosti ali kopanje v lurški vodi. Po večerji z lučkami v rokah v mogočni procesiji romarjev iz celega sveta pojemo in molimo v čast lurške Matere Božje. Nočitev.

 

3. dan: Lurd - Slovenija

Po zajtrku in maši še nekaj prostega časa za nakup spominkov in že smo na poti na lurško letališče. Polet do Benetk in od tam transfer z avtobusom v kraje odhoda, kamor se vrnemo v večernih urah.

Prebrskajte naš katalog
Zemljevid romanja
Fotogalerija
To ponudbo si trenutno ogleduje toliko obiskovalcev: 1