Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

HEILIGENBLUT in GROSSGLOCKNER

0
Ponovitev uspešnice!
Od59 €
Ponovitev uspešnice!
Od59 €
Potovanja še ni možno rezervirati.

Nadaljujte z rezervacijo

Shrani na seznam želja

Za dodajanje programa na seznam želja, potrebujete račun

3693

Potovanje
je odlično
darilo!


Prelistajte
katalog
doživetij!

1 dan
Odhodi: 09.07.2022
Max potnikov: 40

 

Čas v destinaciji

Vreme

Valuta

Cene in termini

Cene in termini

Termin Št. oseb Cena Sklic
09.07.2022 45 oseb 59 € 2170

V ceno je vključeno

 • avtobusni prevoz po programu, cestnine in parkirnine, vstopnina za visokogorsko cesto na Grossglockner, strokovno in duhovno vodstvo, organizacija in izvedba romanja, nezgodno zavarovanje in DDV.

Možna doplačila

  Odstopnina:

  • 3 EUR (v primeru dokumentirane višje sile).

  Način plačila:

  • 20 EUR ob prijavi, ostalo do odhoda.

  Dovoljujemo si možnost manjših sprememb programa, vendar ne v škodo njegove vsebine. Pridržujemo si pravico do zvišanja cene, če pride do spremembe v cenah prevozov ali hotelsko gostinskih storitev ali potovanje odpovedati v primeru višje sile ali premajhnega števila prijavljenih.

  Program

  1. dan: Slovenija - Grossglockner - Heiligenblut - Slovenija

  Odhod avtobusa iz dogovorjenih krajev in vožnja mimo Ljubljane ter naprej v Avstrijo in po dolini reke Bele po najvišji evropski gorski cesti na GROSSGLOCKNER – VELIKI KLEK. Z razgledne terase na višini skoraj 2400 m se nam ponuja čudovit razgled na gorske vršace in ledenike. Nekaj časa prosto za malico, samostojne sprehode in občudovanje narave. Vrnitev v najlepšo avstrijsko gorsko vasico HEILIGENBLUT – SVETA KRI. Današnja farna cerkev sv. Vincencija je bila zgrajena že v začetku 14. stol. in se s svojo vitkostjo lepo spaja z lepoto gorske pokrajine. V notranjosti pritegneta posebno pozornost poznogotski krilni oltar, ki se v vsem svojem razkošju dviga pod cerkvene oboke in visok sakrarij, v katerem hranijo sveto kri. V kripti pod glavno ladjo se nahaja grob sv. Briciusa, ki naj bi v 10. stol. prinesel iz Bizanca dragoceno steklenico s Kristusovo krvjo. Maša. Sledi povratek proti domu kamor prispemo v večernih urah.

  Zemljevid romanja

  Fotogalerija
  Video
  To ponudbo si trenutno ogleduje toliko obiskovalcev: 1