Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

dr. MATEJ ŠTUHEC

Matej Štuhec se je rodil leta 1985 v Murski Soboti. Po končani osnovni šoli in končani Gimnaziji Franca Miklošiča v Ljutomeru, ki jo je uspešno končal leta 2004, je nadaljeval šolanje na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani, kjer je diplomiral leta 2010. Vseskozi se je udeleževal tekmovanj iz znanj: kemije, fizike, geografije in zgodovine. Tako je leta 2002 osvojil zlato priznanje iz zgodovine na državnem tekmovanju zgodovinarjev in leta 2003 postal državni prvak in osvojil zlato priznanje iz geografije na državnem tekmovanju.

Od leta 2010 je zaposlen kot klinični farmacevt. Leta 2015 je postal doktor znanosti na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani in istega leta pridobil naziv docent. Do danes je objavil številne znanstvene članke, v tujih in domačih revijah, predvsem iz področja psihiatrije in klinične farmacije, kjer je med vodilnimi raziskovalci v Sloveniji. Ob tem veliko predava na zdravniških in farmacevtskih kongresih.

Od leta 2005 je turistični vodnik z licenco GZS. Vodi predvsem špansko, portugalsko in grško govoreče države sveta. Govori tekoče angleško, nemško, portugalsko, špansko in hrvaško. Turiste vodi od leta 2005 za večino slovenskih turističnih agencij po številnih koncih sveta, vključno s Severno in Južno Ameriko, Evropo, Oceanijo in Afriko. Najrajši ima Klasično Grčijo, Azorske otoke in Madeiro, pri čemer je navdušen tudi nad številnimi drugimi državami. Od leta 2008 sodeluje tudi z Agencijo Aritours, pri čemer skupine vodi predvsem v Grčijo in na Irsko. Njegovo vodenje krasi zanimanje za zgodovino in geografijo v povezavi z realnim življenjem in predvsem sproščen pogovor z ljudmi ter spontanost, kar krasi njegova številna romanja in potovanja. Vsako vodenje enako kot drugo delo jemlje zelo resno in se maksimalno potrudi za svoje potnike.