Prijava

Registracija

Ko ustvarite račun, boste lahko spremljali stanje plačila, sledili potrditvi in lahko tudi ocenili vaše potovanje po vrnitvi.
Uporabniško ime*
Geslo*
Potrditev gesla*
Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
E-pošta*
Telefon*
Država*
* Strinjam se s Pogoji poslovanja in Varstvom osebnih podatkov.
Če želite nadaljevati na naslednji korak, se morate strinjati z vsemi pogoji. Prosimo, odkljukajte, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi strinjate.

Ste registriran uporabnik?

Prijava

OPATIJA, UČKA in TRSAT

0
Novo!
Od189 €
Novo!
Od189 €
Potovanja še ni možno rezervirati.

Nadaljujte z rezervacijo

Shrani na seznam želja

Za dodajanje programa na seznam želja, potrebujete račun

2602

Potovanje
je odlično
darilo!


Prelistajte
katalog
doživetij!

2 dni
Odhodi: 19.5.2023 - 20.5.2023
Max potnikov: 40

Čas v destinaciji

Vreme

Valuta

Cene in termini

Cene in termini

Termin Št. oseb Cena Sklic
19.05.2023 – 20.05.2023 30 oseb 189 €  
19.05.2023 – 20.05.2023 20 oseb 259 €   

V ceno je vključeno

  • avtobusni prevoz po programu, cestnine in parkirnine, 1 polpenzion v hotelu 3* (dvoposteljne sobe, TWC), vstopnina v multimedijski center Učka, zunanji ogledi po programu, strokovno vodstvo, organizacija in izvedba potovanja, nezgodno zavarovanje in DDV.

Možna doplačila

  • enoposteljna soba 20 EUR, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini: 6,40 EUR (za osebe starejše nad 75 let 9,60 EUR).

Prijavnina

  • 18 EUR na pogodbo.

Način plačila:

  • 50 EUR ob prijavi.

Odstopnina

  • 5% od vrednosti potovanja (v primeru dokumentirane višje sile).

Dovoljujemo si možnost manjših sprememb programa, vendar ne v škodo njegove vsebine. Pridržujemo si pravico do zvišanja cene, če pride do spremembe v cenah prevozov ali hotelsko gostinskih storitev ali potovanje odpovedati v primeru višje sile ali premajhnega števila prijavljenih.

Program

1. dan: Slovenija – Učka – Lovran

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenih krajev. Pot nas bo vodila mimo Ilirske Bistrice na Hrvaško v NARODNI PARK UČKA. Del Čičarije in gora Učka je že več kot dvajset let zaščiteno področje, z urejenimi potmi, geomorfološkimi formacijami, izjemnimi razglednimi točkami in na vrhu s kamnitim stolpom imenovanim vojak, ki je prepoznaven zaščitni simbol. Srce parka predstavlja multimedijski interpretacijski center Poklon, kjer na moderen in interaktiven način predstavljajo naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti tega področja. Po ogledu si privoščimo enourni sprehod po učni poti Vela Draga ob robu slikovitega kanjona. Sledi vožnja na znamenito opatijsko riviero v Lovran.  Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan:Opatija – Trsat – Slovenija

Po zajtrku so odpravimo na daljši sprehod po slikoviti tlakovani poti ob morju od Lovrana do Opatije, ki je bila zasnovana že pred več kot sto leti. Opatija, imenovana tudi biser Kvarnerja, nas vedno znova  navdušuje z izjemno urejenostjo letovišča, hoteli, palačami in parki pod mogočno goro Učko. Preplet različnih obdobij arhitekture nas popelje v romantično obdobje avstroogrske, ko je tu nastalo priljubljeno letovišče za petičneže, ta duh pa lahko še vedno podoživite na terasi enega izmed številnih lokalov, kjer si ob pogledu na morje privoščite kakšno morsko specialiteto ali kavico. V nadaljevanju dneva se nad Reko ustavimo na Trsatu, prvotnem naselju nad reškim zalivom. V rimskem obdobju je bila to pomembna postojanka na poti proti vzhodu, v 13. stol. je dobila poseben pomen ker se je po legendi na čudežen način tam pojavila nazareška hišica, kasneje pa je bilo naselje z gradom več stoletij v lasti grofov Frankopanov. Ogledamo si ostanke gradu in mogočno romarsko baziliko Svete device Marije. Sledi vožnja nazaj v Slovenijo, v kraje odhoda se vrnemo v večernih urah.

Zemljevid romanja

Fotogalerija
Video
To ponudbo si trenutno ogleduje toliko obiskovalcev: 1