BARCELONA in MONTSERRAT

Po Evropi

BARCELONA in MONTSERRAT

 

3 dni

  

Prevoz

avtobusletalo

ZARADI REZERVACIJE LETALSKIH KART ZBIRAMO PRIJAVE NAJKASNEJE DO 30. JUNIJA 2019 OZ. DO ZASEDBE PROSTIH MEST!

Cene in termini:

Termin:
Št. oseb
Cena
Sklic

10.10.2019 - 12.10.2019 

45 oseb

399,00 €

1943

 

35 oseb

459,00 €

1943

Cena vključuje:

V ceno je vključeno: avtobusni transfer na letališče in nazaj, letalski prevoz z nizkocenovno letalsko družbo z 1 kosom prtljage do 10 kg (max. dimenzij 55x40x20) in enim kosom ročne prtljage (max. dimenzij 40x20x25), letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz po programu, cestnine in parkirnine, 2 polpenziona v hotelu 3 ali 4* (dvoposteljne sobe, TWC), vstopnina v cerkev sagrada Familia in park Guell (skupaj cca. 30 EUR), duhovno in strokovno vodstvo, organizacija in izvedba romanja, nezgodno zavarovanje in DDV.

Možna doplačila: 40 EUR doplačilo za prtljago do 20 kg, enoposteljna soba 60EUR.

Odstopnino v znesku 20 EURvam nudimo v kolikor bi zaradi bolezni, smrti v družini ali višje sile potovanje morali odpovedati. Če je potovanje zavarovano, vam vrnemo vplačani znesek, obdržimo le plačilo zavarovanja in administrativne stroške. Če se odločite zanj, mora biti vplačano hkrati z akontacijo.

Način plačila: 100EUR ob prijavi, možnost odplačevanja na obroke brez obresti.

Prijavnina: 15 EUR na prijavnico, ne glede na število oseb.

Program potovanja:

1. dan: četrtek, 10. oktober Slovenija – Barcelona
Odhod avtobusa iz dogovorjenih krajev v jutranjih urah, vožnja do letališča v Benetkah ter dopoldanski polet v Španijo. Po pristanku se z avtobusom odpravimo v Barcelono, prestolnico Katalonije in kulturno središče Španije. Najprej panoramski ogled mesta, nato glede na razpoložljiv čas ogled določenih mestnih znamenitosti ter prosto za osvežitev. Vožnja do hotela v okolici Barcelone, večerja in nočitev. Maša ta dan bo po dogovoru z duhovnim vodjem.
 
2. dan: petek, 11. oktober Barcelona
Vožnja v center Barcelone. Po maši v simbolu mesta, sloviti cerkvi posvečeni sveti Družini »Sagrada familia«, si cerkev tudi ogledamo. Ogled nadaljujemo v čudovit park Geull. Tako park kakor tudi cerkev »Sagrada familia« sta vrhunska stvaritev velikega arhitekta Gaudija, ki je mesto olepšal tudi s hišo Batlló in La Pedrero. Sledi sprehod skozi mestno središče z ogledom največjih znamenitosti: slovita promenada las Ramblas, eno najbolj znanih sprehajališč na svetu, gotska četrt Barri Gotic v zgodovinskem delu Barcelone z mogočno katedralo iz 14.-15. stol. ter slikovitimi trgi in uličicami, izjemen trg Placo de Catalunya, priljubljeno zbirališče domačinov in turistov, pristanišče s Kolumbovim spomenikom, ... Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
 
3. dan: sobota, 12. oktober Montserrat – Slovenija 
Po zajtrku vožnja do benediktinskega samostana MONTSERRAT, kjer v baziliki hranijo čudovit kip »črne Marije«, zaščitnice Katalonije, ki so ga v skalah te gore našli leta 880. Po ogledu in maši prisluhnemu še svetovno znanemu otroškemu zboru Escolania ter si ogledamo muzej z umetninami znanih španskih in francoskih slikarjev. Popoldne vožnja do letališča ter večerni polet proti domu. Po pristanku na letališču v Benetkah transfer z avtobusom v kraje odhoda, kamor se vrnemo v poznih nočnih urah.