ADVENT V BUDIMPEŠTI

Po Evropi

ADVENT V BUDIMPEŠTI

 

1 dan

ADVENT V BUDIMPEŠTI
ADVENT V BUDIMPEŠTI
 

Aritours vas vabi na 7. tradicionalno predbožično romanje

Prevoz

avtobus

Mesto, ki je zanimivo in privlačno v vseh letnih časih. Praznično okrašeno pa nas bo še posebej očaralo. Številne lučke in praznično vzdušje bodo mogočnost že tako veličastnih stavb le še povečali …

Cene in termini:

Termin:
Št. oseb
Cena
Sklic

14.12.2019 

45 oseb

39,00 €

1920

Cena vključuje:

V ceno je vključeno:avtobusni prevoz po programu, cestnine, predornine, parkirnine, zunanji ogledi, organizacija in izvedba izleta, strokovno vodstvo izleta, nezgodno zavarovanje in DDV.

Odstopnina:  3 EUR (v primeru dokumentirane višje sile).

Način plačila: 15 EUR ob prijavi, preostanek do odhoda.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo na spletni strani www.aritours.si

Program potovanja:

Odhod avtobusa iz dogovorjenih krajev v jutranjih urah. Vožnja na Madžarsko ter nadaljevanje poti ob obali Blatnega jezera v BUDIMPEŠTO. Iz treh nekdanjih mest: Pešte, Bude in Obude je po njihovi združitvi nastala današnja Budimpešta, ki je svoj največji razcvet doživela v času Matije Korvina (Kralj Matjaž) v 15. stol. Danes je to moderno in lepo velemesto s številnimi znamenitostmi. Med krožno vožnjo z avtobusom si ogledamo Trg junakov, Parlament, Ribiško trdnjavo, Matjaževo cerkev, Citadelo in baziliko sv. Štefana, v kateri hranijo relikvijo prvega krščanskega madžarskega kralja (zunanji ogledi). Popoldanski čas izkoristimo za sprehod skozi praznično okrašene ulice ter da napolnimo naše nakupovalne torbe z lepimi spominčki iz predbožičnih stojnic. Ob dogovorjeni uri se ponovno zberemo in se odpeljemo proti domu, kamor prispemo v poznih večernih urah.