Agencija

 
 
Ekipa Aritours

O podjetju

Aritours turistična agencija je družinsko podjetje, ki že od leta 1993 uspešno nastopa na slovenskem trgu. Naša dejavnost je organizacija in izvedba potovanj, romanj in izletov, kjer dajemo poudarek kakovosti, strokovnosti, ceni, druženju ter pletenju prijateljskih vezi. Za zagotavljanje strokovnosti na različnih področjih vključujemo v naš delovni krog tudi številne zunanje sodelavce: umetnostne zgodovinarje, likovne kritike, bibliciste, slaviste, sociologe, geografe, botanike,… Naše reference so zadovoljne skupine in posamezniki, ki nam ostajajo zvesti, mi pa zvestobo nagrajujemo s prijaznim, osebnim in odgovornim odnosom do njih. Delovanje v okviru Aritours-a obsega  potovanja s posebno tematsko vsebino kulturni in literarni izleti, ter Romanja, ki jih zaokrožujemo z duhovno dimenzijo.
 

Z dolgoletnim znanjem in izkušnjami na področju oblikovanja turističnih produktov ter izvedbe in trženja potovanj doma in po svetu podjetje Aritours pod blagovno znamko ApiRoutes transformira naravno in kulturno dediščino Slovenije, čebelarsko tradicijo in trend potovanj v zelene, zdrave in prijazne države v novo potovalno izkušnjo. Ustvarja api doživetja, ki navdihujejo, izobražujejo in bogatijo življenje.

 

Kaj ponujamo? Potovanja vezana na čoveka, njegove vrednote in harmonijo odnosov:

• romanja 

• kulturna doživetja

• čebelarska doživetja (za profesionalce, začetnike, apiterapevte, ipd.)

• doživetja v povezavi z naravo

• kulinarična doživetja

• agrikulturne ekskurzije

• potovanja na povpraševanje

• skupinska in individualna potovanja

 

Z apiturizmom, povsem novim pristopom k trajnostnemu turizmu, oblikujemo vez med človekom in čebelo, vzgajamo spoštljiv odnos do narave, kulture in tradicije, predvsem pa krepi vrednote, ki nas vodijo v zdravo zadovoljnejše življenje. Aritours, ApiRoutes snuje in izvaja visoko kakovostne storitve prevoza, namestitve, strokovnega vodenja, izobraževanja in povezovanja. Je okoljsko in družbeno odgovorno podjetje, ki uresničuje zeleni, odgovorni, trajnostni turizem. Poleg tega smo tudi koordinatorji delovne skupine za apiturizem pri svetovni čebelarski organizaciji Apimondiji. Za vas pripravljamo strokovne čebelarske ekskurzije ne samo v Slovenijo, temveč tudi v druge države sveta (Sicilija, Izrael, Turčija, Nova Zelandija, idr.).

 

Vabljeni k soustvarjanju apiturizma v Sloveniji! Vsi novi ponudniki apiturizma se lahko prijavite za pridobitev certicifikata za uradnega ponudnika apiturizma v Slovenji. Za več novic iz sveta čebelarstva in turizma nas spremljajte na Facebooku, Twitterju, LinkedInu, se prijavite na naš mesečni novičnik na info@apiroutes.com ali obiščite našo spletno stran www.apiroutes.com.

O NAŠEM DELU

Vsa naša potovanja in romanja so skrbno in premišljeno izbrana, prav vsako piše svojo zgodbo, je tematsko obarvano, predvsem pa je doživeto! Smo namreč mnenja, da ni dovolj, če določeno deželo samo obiščemo, pomembno je, da jo doživimo in izkusimo njeno srčiko v vsej polnosti.
Vsem vam našim zvestim potnikom pripravljamo vsako leto nove potovalne izzive.
Ohranjamo pa tudi vsa tista vam priljubljena potovanja.
Morda je prav tokrat priložnost za vse, ki še niste z nami potovali, da spoznate naše osnovno vodilo pri delu: POPOLNOST DOŽIVETJA se dokazuje s strokovnostjo, znanjem in izkušnjami, ki že vrsto let zagotavljajo kakovostno organizacijo ter izvedbo potovanja.
Pridružite se nam na enem izmed potovanj. Saj veste, potovati je užitek ko zaupate!
Da smo takšni kot smo, ste v veliki meri zagotovo pripomogli tudi vi, z vašimi željami in predlogi, ki jih zmeraj radi upoštevamo in jih bomo veseli tudi v prihodnje.
Vsi programi, predstavljeni v katalogih, brošurah in ostalo iz naše ponudbe vam je na voljo na naših spletnih straneh v agenciji Aritours in ostalih partnerskih agencijah. Za kakršnokoli vprašanje ali informacijo smo vam na voljo po telefonu: 02/ 25 21 619 ali e-pošti: info@aritours.si

Ekipa agencije Aritours

VIZITKA

Aritours d.o.o.
Slomškov trg 7
2000 Maribor, Slovenija

 

DELOVNI ČAS AGENCIJE:

V skladu z vladnimi priporočili s širjenjem okužbe s koronavirusov Covid-19 je agencija Aritours od 27.10.2020 zaprta. Za vsa nujna vprašanja smo za vas dosegljivi po elektronski pošti info@aritours.si. Agencija trenutno ne posluje, zato bomo vaše pisne zahtevke obravnavali, ko bodo razmere ponovno dopuščale vzpostavitev poslovanja.

 


Identifikacijska številka: SI66143691
Licenca organizator: 399
Licenca agent: 324
Transakcijski račun: 0451 5000 3351 276 - Nova KBM