Covid-19

 
 

AKTUALNA POJASNILA V POVEZAVI S KORONAVIRUSOM COVID-19

Draga Aritoursova družina,
 

MI SMO NAZAJ  :)

Naj se Vam najprej zahvalimo, da ste tako potrpežljivo in z razumevanjem počakali, da se vrnemo v svoje prostore in začnemo ponovno poslovati. Do nadaljnjega smo za vas dosegljivi od ponedeljka do petka med 10.00 in 15.00 uro.

Najbrž imate veliko vprašanj za nas v vezi vaših romanj, potovanj, izletov, počitnic,... Eno izmed skorajda že vsakodnevnih vprašanj, ki prihajajo po naši elektronski pošti ali po telefonu je: »ALI BOMO LETOS SPLOH LAHKO ROMALI?« SEVEDA BOMO!. Morda vse ne bo tako, kot smo bili doslej vajeni, marsikaj bo drugače, a tisto najpomembnejše, bistvo ostaja.

Romanje je potovanje z namenom. Včasih spoznaš, da ni toliko pomembno kam se podajamo, kot to kako romanje zapolni tisti košček v nas, da se vrnemo izpopolnjeni, spočiti, zadovoljni, nasmejani, potolaženi, pomirjeni, ... obogateni za še eno prekrasno izkušnjo, ki se nam zapiše v srce.

V naslednjem tednu  boste v svoje nabiralnike prejeli katalog z Aritoursovimi doživetji za 2021, kjer boste prebrali kaj smo pripšravili za vas, kako lahko koristite vaše dobroimetje, ki ga imate pri nas, kako bomo poskrbeli za varnost potovanj, kako boste lahko vnovčili preostale vavčerje,...

Ni potrebno več le sanjati o mestih in destinacijah, ki jih želite obiskati ... Programe že najdete na naši spletni strani ... pobrskajte, zagotovo je kaj tudi za vas.
Veseli bomo. Hvala, ker nam zaupate!«
Vaš Aritours